Carnavalsprogramma de Deurdauwers

LAAG-SOEREN – Door middel van een afvalrace met diverse hindernissen en snelle polonaises werd in februari bekend gemaakt dat Prins André I de nieuwe prins van de Deurdauwers is. Samen met Prinses Jolande I en Adjudant Sam gaat hij voor in het feest. Er is weer een mooi programma samengesteld. Natuurlijk komen de Deurdauwers weer bijeen in hun eigen feestburcht: de Harmonie in Laag-Soeren. De muziek wordt verzorgd door de band Reflex en Partysound Together op zaterdag en zondag, door Partyband de Buren op maandag en op dinsdag weer door Together.

Donderdag:
14.00 – 17.00 uur: Seniorenbal
Zaterdag:
11.11 uur: Hijsen Jan Zwier, horecaplein
15.00 uur: Instuif
20.00 uur: Gekostumeerd bal
Zondag:
11.00 uur: Kriebeltjesbal, Theothorne
13.11 uur: Optocht (vanaf Ericaplein Dieren)
20.00 uur: Zwierense avond
Maandag:
20.00 uur: Rose(n) Montag
Dinsdag:
20.00 uur: Deurdauwersbal

Busvervoer naar Laag-Soeren
Carnavalsvereniging de Deurdauwers verzorgt weer busvervoer van Dieren naar de Harmonie in Laag-Soeren. Iedere feestavond rijdt de bus twee routes door Dieren. De rit start om 19.30 uur bij Azië in Dieren-Zuid en gaat vervolgens langs het marktplein aan de Lindelaan, de Zilverakkerweg ten hoogte van de Julius Röntgenlaan, de Roodborstlaan, Donkers en de Harderwijkerweg ten hoogte van de Cederlaan. Aankomst in de Harmonie is ongeveer 20.00 uur. Om 20.30 uur wordt dezelfde route gereden. De bussen houden op de terugreis dezelfde haltes aan. De kosten bedragen 1 muntje of 2 euro per enkele reis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.