Carnavalsprogramma de Blauwe Snep

DREMPT – Sneppendorp gaat dit jaar het Carnavalsfeest in onder leiding van Prins Bertie en zijn adjudanten van de Raad van Elf. Het wordt en mooi jaar, waarin het 44-jarig jubileum wordt gevierd in het Dorpshuis.

Het carnaval wordt vrijdag gestart met bezoeken aan peuterspeelzaal Nijntje en de Gildeschool en Sint Willibrord. Qua muziek kan de Blauwe Snep weer rekenen op Boerenkapel van Olden Keppel, DJ Bongo tijdens de kindermiddag en Reality Music tijdens het Gekostumeerd bal.

Vrijdag:
19.41: Pronkzitting

Zaterdag:
14.11 uur: Kindercarnaval
20.00 uur: Gekostumeerd bal

Zondag:
10.49 uur: bezoek Hyndendael
14.41 uur: Frühschoppen
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.