Seniorencarnaval Eerbeek

EERBEEK – In Residentie Spoorzicht waren bijna 200 mensen afgekomen op het geweldige 55+Feest van de Dwarsliggers en sommigen hadden zich verkleed in allerlei carnavalscreaties. De Seniorencommissie had ervoor gezorgd dat mensen die niet zelf naar Spoorzicht konden komen, opgehaald en thuisgebracht werden.
Om 14.11 uur begon het feestgedruis met de opening door President Jan en het zingen van het lijflied door Hofzanger Wilbert. Hij stond er echter niet alleen voor, want het lijflied werd door velen uit volle borst meegezongen. Met diverse optredens van de dansgardes, polonaises en optredens van diverse optredens van verschillende Dwarsliggers werd het één groot feest in Spoorzicht. Dit jaar was dat onder meer Chiel Montagne met een aflevering van Op Losse Groeven met nummers van Alexander Curly, Ria Valk en vele anderen. Ook André van Duin en meneer en mevrouw de Bok kwamen langs tijdens deze gezellige middag. De Jeugdhoogheden traden op met hun act van Lady Gaga.
Carnavalsvereniging De Dwarsliggers heeft de hele middag gezorgd voor de bediening, want alle gasten werden door Tom ter Hove van Spoorzicht belangeloos voorzien van alle hapjes en drankjes. Daarnaast was er ook nog een verloting, waarbij er echt voor iedereen een prijs was geregeld door de seniorencommissie. De middag eindigde met de prijsuitreiking van de mooist versierde gast. De 1e prijs ging naar Arla Hulsman van de Philadelphia Stichting als “Dame in het Wit” De 2e prijs voor Mary Rabelink als Knoet de IJsbeer en de 3e prijs was voor dhr. en mevr. van Houwelingen die verkleed waren als Tirools echtpaar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.