Hennepkwekerij ontmanteld in Dieren

DIEREN – In een loods aan de Spankerenseweg in Dieren heeft de politie dinsdagochtend een hennepkwekerij met ruim 1200 planten ontmanteld. Een 46-jarige Arnhemmer werd daarbij aangehouden.

De politie besloot eerder al tot het instellen van een nader onderzoek, nadat informatie was binnengekomen dat de loods gebruikt zou worden voor de hennepteelt. Bij dat onderzoek werd het vermoeden bevestigd, reden waarom de politie er dinsdag binnenviel. In het pand bleken meerdere ruimtes te zijn ingericht als kwekerij. Alle kwekerijruimtes werden ontmanteld, de planten en apparatuur zullen worden vernietigd. De Arnhemmer zit vast voor verhoor – foto: Sander de Vries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.