Conferentie gezondheidszorg Doesburg

DOESBURG – Op initiatief van het Doesburg gemeentebestuur is er op vrijdag 4 maart een kleine conferentie over trends in de moderne gezondheidszorg. Het gemeentebestuur heeft de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het UMC St Radboud uitgenodigd om haar nog eens te informeren; onder andere over het Nijmeegs manifest voor de toekomstige eerste lijn in de zorg. In het koploperprogramma worden oplossingen aangedragen voor een aantal belangrijke verbeterpunten in de Nederlandse gezondheidszorg.

Doesburg loopt voorop met een aantal samenwerkingsprojecten in die zorg; vooral op het gebied van de preventie. Die projecten passen bij het Nijmeegse koppelprogramma. De regering praat erover, maar in Doesburg wordt er al aan gewerkt. Met deze conferentie in de Raadzaal op het stadhuis wil de gemeente de samenwerking in de zorg nog eens een extra stimulans geven. Bijdragen worden geleverd door burgemeester Luesink, de Nijmeegse professor Van Weel, wethouder Bouman, de Doesburgse huisartsen Bakx en Adamo ende Nijmeegse huisarts Van der Wel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.