Verkleed springen bij de Oortveldruiters

EMPE – Naast het lessen en wedstrijden rijden organiseert men bij de Oortveldruiters regelmatig eens wat anders. Wat elk jaar weer terug komt is het verkleed springen. Ook dit jaar was er een originaliteitprijs en een prijs voor de netste springer zowel bij de pony’s als de paarden. Bij deze gelegenheid kan iedereen meedoen en mag men zelf de hoogte bepalen. Er zijn twee manches die je op verschillende hoogtes mag springen.
Alle deelnemers hadden hun best gedaan zo origineel mogelijk voor de dag te komen. Daarbij ook hun paarden niet vergeten te versieren. Een kleine greep uit hoe men verkleed was: Vera Tabor als flowerfairy, Linda Nieuwenhuis als maja de bij, Daniek Boogman als koe bertha, Linda Buunk als formule 1 rijder en Stefanie Xhofleer als duivel (foto), compleet met staart met driehoekje en een drietand. Jan Garrits, net opa geworden van 2 kleindochters, zat als opa te paard. De jury had er een hele kluif aan want het was moeilijk kiezen.
Bij de pony’s was de originaliteitprijs voor Anne Roelofs als indiaan en super woman Frederiek was de beste springer. Bij de paarden was Linda Nieuwenhuis de meest originele en Sandy Castermans (foto) de beste springer.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.