Belangstelling Let’s Meet!2011 valt organisatoren niks tegen

DIEREN – Het was bedoeld als service, maar het maakte inschrijven voor Let’s Meet!2011 er niet bepaald gemakkelijker op. De mogelijkheid om vanaf de website te betalen voor een presentatieplek op 16 april aanstaande is daarom per direct uitgezet op de website www.letsmeet2011.

Wie nu het inschrijfformulier invult, weet dat voor de keuze waaraan kosten verbonden zijn een rekening via de post volgt. "Met internet kun je soms ook een stapje te hard lopen," erkent mede-organisator Jos Rochette. "Plus dat het praktischer is om een rekening te laten sturen. Dan hoeft de boekhouder niet de inschrijving te regelen."
Let’s Meet!2011 staat op 16 april aanstaande op stapel in en om zalencentrum en schouwburg Theothorne aan het Dierense winkelcentrum Calluna. Meer informatie en inschrijven: www.letsmeet2011.nl of wordt volger van @LetsMeetDieren op twitter.

Ontmoetingsdag Let’s Meet!2011 mag zich verheugen in een behoorlijke belangstelling. Veel ondernemingen, organisaties en instellingen laten blijken weer mee te willen doen. De wijze waarop dit keer de inschrijving geregeld was, lijkt echter hier en daar als drempel te werken. "En da’s uiteraard niet de bedoeling," verzekert Rochette.

Het podium van Schouwburgzaal Theothorne kent op 16 april een prachtig gevarieerd muzikaal programma, waarvan het publiek gratis kan komen genieten. Wie wil weten wat er te zien en te horen valt, kijkt even op de website www.letsmeet2011.nl. Er is nog slechts plaats voor twee bands, koren, fanfares of solisten. "Die muziek is een prachtige binnenkomer. Gewoon gaan zitten en luisteren en daarna een modeshow meepikken of een rondje langs de kramen en presentaties lopen," schildert Rochette het publieksperspectief van de ontmoetingsdag. Voor ondernemers en instellingen ziet het concept er net zo prettig uit al wordt van hen wel een bijdrage in de kosten gevraagd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.