Motorrijder gewond bij verkeersongeval in Velp

VELP – Een 59-jarige motorrijder uit Ede is in de namiddag van maandag 28 februari gewond geraakt bij een verkeersongeval in Velp. De man kwam rond vijf uur op de President Kennedylaan in botsing met een auto.

Volgens getuigen wilde de 24-jarige Zevenaarse vanaf het benzinestation invoegen. De bestuurder van een bestelauto gaf de vrouw daar de gelegenheid toe. Beiden hadden echter niet opgemerkt dat de Edese motorrijder al bezig was met inhalen. Op het moment dat de Zevenaarse de rijbaan opreed kon de motorrijder een aanrijding niet meer voorkomen. Het slachtoffer werd met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen drank in het spel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.