Clubkampioenen Unitas

DOESBURG – Op zaterdag 26 februari hebben in sporthal Beumerskamp de finale clukkampioenschappen plaatsgevonden van gymnastiekvereniging Unitas Doesburg. De weken vooraf hebben de turn(st)ers gestreden om een plek voor deze dag. De wedstrijd begon om 9.00 uur met de jongste recreanten. Er werd geturnd op lange mat, balk, rek, brug, sprong en ringen. De tribune was goed gevuld met enthousiaste supporters om de jonge gymnasten aan te moedigen. Om 11.00 uur was het de beurt aan de oudste recreanten meisjes en de meisje van gym+ en selectie. Tijdens deze wedstrijd werd er ook op muziek geturnd op de vrije vloer. Het was een gezellige dag, met woorden dat turnen een mooie, moeilijke maar ook een gevaarlijke sport kan zijn. Helaas hebben twee turnsters tijdens de oefening een val moeten ondergaan, maar kwamen gelukkig met de schrik vrij en hebben de wedstrijd kunnen vervolgen. Tijdens de prijsuitreiking kregen Lavenia Trentelman (recreanten meisjes), Stan Meeuwissen (recreanten jongens), Nina Jansen (gym+ groep) en Noortje Luimes (selectie groep) te horen dat zij clubkampioenen 2010/2011 waren geworden. Zij mochten de wisselbeker mee naar huis nemen. Stan mag hem voortaan houden, omdat hij de beker voor de derde achtereenvolgende keer had veroverd. Complete uitslagen zijn te vinden op de website van gymnastiekvereniging Unitas.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.