Volle bak bij Voskamp Bokaal

LAAG-SOEREN – De tweede editie van de menwedstrijden om de Voskamp Bokaal, waren zaterdag helemaal volgeboekt. Het maximale aantal deelnemers kwam aan de start in de grote binnenbak in Soeren. In verschillende categorieën kwamen de aanspanningen in actie op het hindernisparcours. De pony’s in soorten en maten en ook de paarden, tot aan de indrukwekkende vierspannen aan toe. Hans Heus uit Eerbeek denderde met zijn door vier paarden getrokken wagen in volle vaart door het parcours, een imposant gezicht om zoveel geweld met strakke hand door de koetsier gemend te zien worden. “Het was de hele dag een drukte van belang”, blikt Bardo Voskamp als hoofdsponsor terug. Normaal zie je alleen publiek tijdens de finales ’s avonds, maar nu was het ook zaterdagmiddag al flink druk. Bovendien verliep het ook wedstrijdtechnisch allemaal prachtig. Zelfs in de avond bleef het programma helemaal volgens schema verlopen.” Het zal duidelijk zijn dat de wedstrijden een succes waren. Het staat nu dan ook al vast dat op 25 februari 2012 de derde editie van het evenement wordr gehouden – foto Han Uenk (Meer foto’s op regiobodeonline.nl)
 

Meer foto's