Voorinschrijving Vael Ouwe Tocht van start

DIEREN – Fietsers kunnen op zaterdag 25 juni deelnemen aan één van de mooiste toertochten van Nederland. Op deze dag wordt de jubileumeditie van de Vael Ouwe Tocht gehouden. Start en finish vindt plaats bij de Koninklijke Gazelle in Dieren. De voorinschrijving voor deze tocht is van start gegaan. Deelnemers ondersteunen automatisch het goede doel Villa Joep. Men kan kiezen m deel te nemen aan de 50, 100 of 160 kilometer. de voorinschrijving sluit op 15 juni. Daarna is het alleen nog mogelijk om op de dag van de tocht zelf in te schrijven.

www.vaelouwe.nl
Tel. 0313 – 422492 (Rudy Baan)
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.