Gezocht: mooiste foto van Middachten

De STEEG – Middachten zoekt de mooiste foto van het kasteel, de tuinen of het landgoed. Vandaar dat iedereen tot 9 april mee kan doen met een fotowedstrijd. De foto moet passen binnen het thema Middachten, landgoed in bedrijf. Ook moet de foto een activiteit uitbeelden.

De winnende foto krijgt een prominente plek op de fototentoonstelling die deze zomer in de oranjerie van het kasteel te zien is. Daarnaast mag de winnaar een nacht doorbrengen in de Bed and Breakfast op het landgoed. Een jury, die bestaat uit de familie, rentmeester A.T. Fennema en fotograaf Ron Oostveen, kiest drie winnaars.
Stuur maximaal een foto (max 1mb) naar e-mail. communicatie@middachten.nl of naar kasteel Middachten, Landgoed Middachten 3, 6994 JC De Steeg. Dit kan tot 9 april. Vermeldt ook naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. De winnaars krijgen schriftelijk bericht

www.middachten.nl