Loopclinics bij AV Gelre

DIEREN – Atletiekvereniging AV Gelre in Dieren start dit weekend met een nieuwe serie loopclinics, in samenwerking met het landelijke programma iRun van Run2Day en Nike. De training is speciaal ontwikkeld voor beginnende hardlopers. Enerzijds worden veel calorieën verbrand, anderzijds wordt gewerkt aan een betere conditie. Deskundige trainers verzorgen zes trainingen, op zaterdagmorgen van 09.30 tot 11.00 uur in de bossen van Dieren. De start is op de atletiekbaan van AV Gelre aan de Kolonieweg. De kosten bedragen 50 euro. Na afloop van de trainingen ontvangen de deelnemers een certificaat, een iRunshirt van Nike, een MP3-speler, een kortingsbon en spaartegoed bij aankoop van loopspullen bij Run2Day. Inschrijven kan via www.irun.nl, meer informatie is verkrijgbaar via tel. 026-4436946 of irun@avgelre.nl.