Doesburgs schooltoneel weer van start

DOESBURG – Een groep van enthousiaste ouders en leerkrachten uit Doesburg is alweer voor het 30e jaar begonnen aan de voorbereidingen van het schooltoneel. Dit jaar wordt het stuk De Gelaardse Kat in een eigen arrangement opgevoerd. De komende periode wordt er druk gerepeteerd en in de weekenden wordt hard gewerkt aan het bouwen van de decorstukken en kostuums. In de week van 10 tot en met 15 april wordt het stuk opgevoerd voor alle kinderen van de drie openbare scholen uit Doesburg. Tijdens de Culturele zondag op 3 april kan men de generale repetitie om 14.00 uur zien in 0313. Het stuk komt dit jaar tot stand met het geld van de drie openbare scholen, de Doesburgse middenstand en netwerkorganisatie ZON.

www.zondoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.