OpenCoffee Doesburg bestaat 1 jaar en houdt ondernemersbeurs

DOESBURG – OpenCoffee Doesburg bestaat 2 maart precies een jaar. Iedere maand komen tussen de 40 en 60 ondernemers bijeen om op informele wijze kennis te maken en kennis te delen met elkaar. Iedere ondernemer uit Doesburg en omstreken is woensdag 2 maart vanaf 08.30 uur van harte welkom aan de Gasthuisstraat 8 in Doesburg om het verjaardagsfeestje te vieren en deelgenoot te zijn van een nieuw evenement. Op 14mei wordt er namelijk van 10.00 tot 16.00 uur voor de eerste keer een ondernemersbeurs gehouden in Gasthuis du Soleil. Ondernemers hebben behoefte zich wat nadrukkelijker te presenteren met hun product en / of dienst, zowel aan elkaar als aan overige ondernemers en particulieren. De beurs is voor bedrijven gevestigd in Doesburg of Angerlo. Het gaat specifiek om die kleine bedrijven die niet echt publiek zichtbaar zijn, maar die wel beschikken over kennis en ervaring. Tijdens de OpenCoffee op 2 maart start de inschrijving voor de beurs om 09.00 uur. Er is plaats voor 30 standhouders.

www.doesburgonderneemt.nl
E-mail. info@opencoffeedoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.