Opbouwende en creatieve sfeer Eensgezindheid

EERBEEK – Opbouwend en creatief, was de sfeer op de jaarvergadering van imkersvereniging Eensgezindheid Eerbeek & Omstreken, maandag 21 februari in de Korenmolen.

Naast de gebruikelijke agendapunten waren er een paar zaken die niet onvermeld mochten blijven zoals de uitreiking van een handgevlochten bijenkorf voor Dorien Brinkhorst. Ook ging voorzitter Ton Fleur uitgebreid in op de stand van zaken betreffende het onderbrengen van de archieven bij het Regionaal Archief Zutphen.
Daarnaast werd Fleur middels een warm applaus voor drie jaar herbenoemd tot voorzitter. Als laatste werd het voorgestelde activiteitenprogramma voor 2011 besproken. Na een korte pauze werd de avond besloten met de film Van larve tot koningin, uitgebracht door de Stichting Nederlandse Buckfastbijenteelt.

www.imkersverenigingeerbeek.nl