Ridderslag Nel Hetterscheid

RHEDEN – Carnavalsvereniging De Heiknüüters heeft zaterdag de nieuwe Ridder, Nel Hetterscheid, samen met haar man Henk thuis opgehaald voor de Ridderslag. Bij de Rhedense Leeuw werd zij vervolgens onder grote publieke belangstelling tot de 31e Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw geslagen.
Voorzitter Joop Teunissen noemde haar grote verdienste voor de Rhedense samenleving gedurende vele jaren, voor onder andere de Mauritiusschool, het wellfarewerk van het Rode Kruis, het UVV, als collectant en wijkhoofd voor de Nederlandse Hartstichting en de kledinginzameling voor Roemenië.
Kees Staats, die jaarlijks de ridderslag uitvoert, zei het weer treffend: “Jij bent één van de vele Ridders uit de Rhedense samenleving en jij heb de eer om door de carnavalsvereniging te zijn benoemd.” Omringd door haar naasten werd zij vervolgens, geknield voor de Rhedense Leeuw, met het zwaard officieel tot Ridder geslagen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.