Eetpiraat slaat op de vlucht in Beekbergen

BEEKBERGEN – Bij de politie is vrijdag een melding binnen gekomen van een man die zonder te betalen een horecagelegenheid aan de Oude Arnhemseweg in Beekbergen heeft verlaten. Een medewerker probeerde de vlucht te voorkomen.

De man verliet rond 20.35 uur de horecagelegenheid. Buiten wilde hij direct zijn auto instappen. Een medewerker zag dit en hield de autodeur vast, maar de man trok direct de deur dicht en deed hem op slot. Hij wilde wegrijden en gaf gas. De medewerker wilde voorkomen dat man zou ontkomen en ging voor de auto staan, maar moest uiteindelijk uitwijken toen de man een paar keer gas had gegeven. De politie heeft een onderzoek ingesteld.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.