VVD-kandidaten op bezoek in Doesburg

DOESBURG – Twee VVD kandidaten voor de Provinciale Staten, Marieke Schriks en Chris van den Bos, brachten 17 februari een bezoek bij vier belangrijke bedrijven voor Doesburg. Na een lunch bij Bertram & Brood vertrokken zij naar Dremafa. Daar kregen zij een rondleiding door de fabriek en mochten zij de nieuwe collectie fietszitjes bewonderen.

Beter Horen was de volgende stop met een gesprek met de heer Van Schoonderwalt over het gevestigd zijn van een Nederlands hoofdkantoor in de kleine stad in de Achterhoek. Zij bespraken de bijkomende issues zoals werkgelegenheid en vervoer.
Bij Jachtwerf Doesburg bezochten zij het botenbouwproject (foto). De kandidaten waren onder de indruk van het schip, maar nog meer van de resultaten die met het project bereikt worden; jongeren begeleiden naar een toekomst.
Het laatste bezoek was aan de firma Robaard waar de kandidaten veel te zien en te horen kregen. Dit kleine bedrijf verhuurt gereedschap, maar maakt bijvoorbeeld ook keukens en kasten op maat.
Het was een middag waar zowel de kandidaten als de betrokken bedrijven elkaar leerden kennen en teneinde elkaar te kunnen vinden, wanneer nodig. De VVD staat voor ruim baan voor de economie en werkgelegenheid, voor verkeer en vervoer, voor wonen en leven, voor een kleine provinciale organisatie en ruim baan voor de regio.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.