Loop- en trimgroep de Jutberg jubileert

LAAG-SOEREN – Loop- en trimgroep de Jutberg uit Laag-Soeren bestaat dit jaar 45 jaar en dat wordt gevierd. Veel sporters uit de regio hebben hun weg gevonden en trainen wekelijks. Tijdens duurlopen lopen de gevorderden meestal 14 tot 15 kilometer. De natuur achter de camping is de uitvalbasis voor de trainingen. Ook worden gesprekken gevoerd met de gemeente voor het aanleggen van een coopertestbaan, waar iedere loper uit de regio zijn conditie kan testen. De groep hoopt dat dit in het najaar gerealiseerd kan worden. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om een individueel programma te volgen waarin op door een ieder speciaal op maat gemaakt schema te volgen is. De start is vaak iedere zaterdag van 09.00 tot 10.30 uur vanuit de kantine van de camping. Het programma wordt na bevestiging van deelname toegezonden of is te verkrijgen na de training.

Tel. 0640814208