Vrijwilligers gezocht voor zwerfvuilschoonmaakactie

REGIO – Het beleid van de gemeente Bronckhorst is gericht op het stimuleren van initiatieven en deelname van de inwoners als het gaat om het schoonhouden van de eigen leefomgeving. Daarom faciliteert en ondersteunt de gemeente de zwerfvuilacties van diverse organisaties. 19 maart is er weer een actie.

19 maart houden de Wildbeheerenheden Hengelo, Hummelo, Steenderen, Zelhem, de Werkgroep zwerfvuildag Vorden en de Stichting Wandelpaden Hummelo en Keppel weer een zwerfvuilschoonmaakactie voor het buitengebied. Vrijwilligers kunnen zich tot 12 maart opgeven. De gemeente zorgt ervoor dat voor alle deelnemers de benodigde materialen nodig zijn om veilig schoon te kunne make. Voor het schoonmaken van Hummelo en Keppel zijn de heren B Veldhuizen (tel. 06 – 13161230) en G.F.C. van Heusden (tel. 0313 – 472042) de contactpersonen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.