Afsluiting project de Triangel

EERBEEK – Op christelijke basisschool de Triangel in Eerbeek stond het onderwijs de afgelopen weken in het teken van het project gebouwen. Een dankbaar onderwerp, zo bleek afgelopen week tijdens de drukbezochte tentoonstelling. De school had een enorme creativiteit aan de dag gelegd om het thema op een fijne manier te presenteren aan ouders en andere belangstellenden.
De kleuters namen de bezoekers mee naar de Middeleeuwen. Jonkheren en –vrouwen voerden voor de ouders een dansje op en in één van de kleutergroepen was een heus kasteel gebouwd. Iedere groep had weer een eigen thema. De tentoonstelling is ook nog te bewonderen op dinsdag 8 maart tijdens de Open dag. Men is de hele dag welkom om een kijkje te komen nemen. Directie en leerkrachten staan klaar.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.