Vogelcursus voor beginners

Natuur-Activiteitenbureau De Woudlooper start donderdag 17 maart met een vogelcursus voor beginners. In vier theorieavonden en vier excursies leren de deelnemers een aantal vogels aan hun zang verkennen en krijgen informatie over waarom ze zingen, ruien en naar het zuiden trekken. Daarnaast leren ze meer over verrekijkers en hoe ze hun tuin vogelvriendelijk in kunnen richten. De theorieavonden worden worden gegeven op donderdagen van 19.30 tot 21.30 uur in de oude squashhal op het landgoed Middachten. De excursies vinden hier in de bossen plaats. De kosten bedragen 57,50 euro.

Aanmelden, tel. 06-12129471
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.