Expositie heksenportretten

BRUMMEN – In de bibliotheek in Brummen is nog de hele maand maart een expositie te zien van bijzondere heksentekeningen. Groep vier van de basisscholen in Brummen en omgeving hebben een workshop portrettekeningen gevolgd bij Ineke Metz, waarbij de kinderen op speelse wijze een portret leerden tekenen. Ineke vertelde een verhaaltje over een heksje, dat heel graag mee wilde doen met een Miss Heks Verkiezing, maar helaas niet lelijk genoeg was. Stap voor stap tekenden de kinderen het gezichtje, dat ze later mochten inkleuren, versieren en lelijk maken. Het resultaat was een mooie collectie fantastische en fantasievolle toverheksen, waarvan een aantal in de bibliotheek te zien is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.