Echtpaar Sanders 60 jaar getrouwd

DOESBURG – Restaurant De Liefde in Doesburg was dinsdag het zeer toepasselijke decor van de receptie die Dries Sanders (84) en Nel Sanders-Arnts (80) gaven vanwege hun 60-jarig huwelijksfeest. Want verliefd zijn na al die jaren nog steeds. Uiteraard was burgemeester Cees Luesink ook als gast aanwezig, om het paar geluk te wensen en om een fraaie boeket en boek over de stad Doesburg aan te bieden.

Geboren en getogen Doesburger Dries Sanders, leerde zijn meisjes kennen in Huissen. Het huwelijk in 1951 bracht hen samen in Doesburg Niet na het burgerlijk huwelijk op 22 februari van dat jaar, maar na het kerkelijk inzegening op 28 juli. Dat was een bijzondere bruiloft, want die zelfde dag traden een broer van de bruidegom en een zus van de bruid ook met elkaar in het huwelijk.
Het echtpaar Sanders is nog steeds dolgelukkig samen. “We lopen wat moeilijker, maar we kunnen ons nog prima redden”, aldus de bruidegom. “En het belangrijkste is dat we nog samen zijn.” Dries werkte achtereenvolgend bij Ferrocal in Doesburg, Edy in Spankeren en als afdelingschef bij de IJzergieterij in Doesburg. Nel zorgde voor het huishouden en de beide dochters. In hun vrije tijd is klaverjassen de grote passie, nu nog steeds. Het paar heeft naast hun dochters ook nog vier kleinzoons – foto: Wencel Maresch
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.