Auto weg na bedrijfsinbraak in Beekbergen

BEEKBERGEN – In het kantoorgedeelte van een zorgcentrum aan de Kuiltjesweg in Beekbergen, is in de nacht van zondag op maandag een inbraak gepleegd. Bij de inbraak werden autosleutels weggenomen, waarmee de betreffende auto werd ontvreemd.

De inbraak in het kantoor werd maandagochtend omstreeks 07.30 uur ontdekt. Door een deur te forceren kon men het kantoor binnen komen.
Uit het kantoor werden autosleutels weggenomen van een witte Volkswagen Transporter. Vervolgens is men er met dit voertuig vandoor gegaan. De witte Volkswagen Transporter, met het kenteken 81-FT-RB, staat als gestolen gesignaleerd. De politie vraagt getuigen die iets gehoord of gezien hebben zich te melden via 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.