Afwisselend programma KVV-Loenen

LOENEN – De KVV (Katholieke Vrouwen Vereniging) Loenen heeft voor 2011 weer een afwisselend programma samengesteld. Onlangs werd de eerste bijeenkomst gehouden in het parochiehuis. Oud-Loenenaar Henk Slief was bereid om in te vallen voor een lezing over een hulphond. Slief heeft een grote collectie foto’s en ansichten van oud-Loenen. Hij vertoonde er een serie en wist er veel over te vertellen.

In maart is er een lezing over weidevogels. Arie van de Velde vertelde over de stand van zaken betreffende de weidevogels die sterk in aantal dalen.
Op 19 april komt mevrouw Draayer de dames leren een zeepketting te maken en verschillende kralen en hangers met heerlijk geurende stukjes zeep.
In mei komt ambulanceverpleegkundige Marjon van de Linde vertellen over haar werk in de regio Deventer. Op 21 juni gaan de dames een fietstocht maken over landelijke wegen. Om 19.00 uur wordt vertrokken vanaf het Parochiehuis.
Het jaarlijkse reisje staat op 13 september genoteerd. Waarheen de reis gaat blijft nog een verrassing. In oktober leren de dames van Ineke Smans gezichtsgymnastiek te beoefenen. Het is een natuurlijke facelift.
Evert Jan Broekhof komt op 15 november bij de dames alles vertellen over zijn hobby; het restaureren van graftrommels. Hij wil deze op de begraafplaatsen voor verval behoeden.
De kerstavond van de Loenense vrouwenvereniging is op 20 december in het parochiehuis.
Dames die een bijeenkomst van de KVV willen bijwonen zijn van harte welkom.