Recreatiegids Welkom op de Veluwezoom 2011 in de maak

REGIO – Al vele jaren ontvangen inwoners van deze regio valk voor Pasen de toeristische Recreatiegids Welkom op de Veluwezoom. Elk jaar wordt deze gids met zorg samengesteld door het Toeristisch Platform Zuidoost-Veluwezoom en de redactie van de Regiobode.

Ook in 2011 wordt deze gids weer gratis uitgegeven aan de bewoners en bezoekers van de regio. Regiobode verzorgt weer de verspreiding. De oplage is ruim 70.000 exemplaren!
De gids kenmerkt zich door zijn duidelijke informatie over elk dorp. Kleine monumenten, bijzondere gebouwen of interessante natuurspots worden beschreven. Niet alleen de adressen van de ondernemers zijn er in te vinden maar ook de jaarlijkse activiteitenagenda wordt vermeld.
De redactie is benieuwd of er nog tips zijn die het vermelding waard zijn in de nieuwe gids. Aanmelden daarvan kan tot 28 februari door contact op te nemen met Peter Oversteegen via info@veluwezoom.nl.
De inhoud van de huidige gids en agenda kan worden ingezien op de site www.veluwezoom.nl.

Voor ondernemers is het nog mogelijk te adverteren. Belangstellenden kunnen daarvoor terecht bij Regiobode, op telefoonnummer 0313-425200 of via laurens@regiobode.nl.
Leden van het Toeristisch Platform krijgen een korting van 25 % op de geldende advertentietarieven.

De recreatiegids wordt ook via het www.RBTkan.nl verspreid op de Libelle zomerweken en de vakantiebeurs.