Road de plekke bij Radio Voorst

BRUMMEN / VOORST – In het dialectprogramma Mo’j is luusteren bij Radio Voorst, is op zaterdag 26 februari voor de vijfde keer dit luisterseizoen het raadspelletje Road de plekke te beluisteren. Verslaggever Henny Smit gaat even voor tien uur naar een bekende plek in de gemeente Voorst. Vanaf deze plek geeft hij tijdens de uitzending aanwijzingen waar hij staat. De luisteraars kunnen bellen naar de studio (0571-271722) om te raden op welke plek hij is. Er is weer een mooie prijs te winnen met dit spel. Iedereen kan meedoen en bellen naar de studio.

Zaterdag is ook een voordracht van Jan Groot Zevert. In het shantykwartiertje leuke zeemansliedjes van de Sjompiesingers uit Gramsbergen. Tussendoor volop gezellige dialectmuziek en verzoekplaatjes. Voor verzoekplaatjes mailen mkobussen@hetnet.nl of 055-5051558.
Mo’j is luusteren is te beluisteren op zaterdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur en op maandag en woensdagmorgen op dezelfde tijd in de herhaling (105.3 FM). Radio Veluwezoom FM zendt dit programma uit op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur(107.5 FM).
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.