Dames Recreanten Volleybal SC Klarenbeek in de lift

KLARENBEEK – De afdeling Dames Recreanten Volleybal van Sportclub Klarenbeek zit in de lift. Er zijn al een paar jaren twee enthousiaste teams die op de woensdagavond trainen. Deze teams spelen in de Recreanten Competitie IJsselstreek van de NeVoBo. De wedstrijden, zestien in een seizoen, worden ook op de woensdagavond gespeeld. Onlangs zijn er vier nieuwe leden bijgekomen en het Dames Recreanten Volleybal is hard op weg naar een derde team. Daarvoor worden dringend nieuwe leden gezocht.

Jeanet Kleverwal, tel. 055 – 3012658
E-mail. kleverwalhooiland@hetnet.nl
Hans Hurenkamp, tel. 06 – 50428721
h.hurenkamp6@chello.nl
www.scklarenbeek.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.