Ooievaar terug in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – De eerste ooievaar arriveerde vorige week na een lange reis vanuit Afrika terug in Laag-Soeren. Hij is een beetje vroeg en muziekvereniging Sempre Crescendo is een beetje laat om het nest gereed te maken. Toch is het gelukt en dit weekend is het nest goedgekeurd en in gebruik genomen.
Leden van de muziekvereniging zijn met een hoogwerker bij het nest gekomen en hebben ongeveer 90 kilo oud nestmateriaal verwijderd, het nest recht gered zet en wat vers hooi erin gedaan. De afgelopen toen jaar is het nest ieder jaar bewoond geweest en zijn er ettelijke jonge ooievaars geboren en getogen. Het verse nest biedt opnieuw een warm welkom voor de familie ooievaar en onderstreept voor iedereen in Laag-Soeren dat het voorjaar in aantocht is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.