Michiel Diekema Rhedense clubkampioen

RHEDEN – Bij tafeltennisvereniging Slagvaardig in Rheden was het zondag een geweldige happening; 40 personen hadden zich ingeschreven voor de strijd om de open Rhedense clubkampioen. Allereerst werd in vier zeskampen uitgemaakt wie in de sterkste poule mocht uitkomen. In de halve finale bleek Werner te sterk voor Roel en Michel bleef Hans de baas. De finale bracht na een felle strijd het kampioenschap bij Michel. Hij mocht voor een jaar de wisselbeker mee naar huis nemen. Ook in de B groep waren er veel kanshebbers. Marcel Bodt werd uiteindelijk eerste en in poule C werd dat Harald Berfele eerste.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.