Dick Elzenga wint atletiekgoud op NK Cross in Hellendoorn

EERBEEK / HELLENDOORN – Atleet Dick Elzenga uit Eerbeek heeft samen met zijn team van Atletiekvereniging Veluwe uit Apeldoorn goud gewonnen op het NK Cross te Hellendoorn. Ze deden dat bij de masters.

De verrassing was compleet, zaterdagmiddag, Av Veluwe Landskampioen bij masters op de cross. Maar liefst een afstand van 12 km te overbruggen. Een grootse prestatie van het team dat bestond uit Shayne, Tonnie, Ronald, Dik en Maurice. “We hebben met z’n vijfen alles gegeven en elkaar opgejut en gestimuleerd tot de laatste kilometer. We hebben ons zelf overtroffen door de kampioen van 2010, NSL, en de Regionale favorieten Athletics Nijverdal en ook de ploegen van Leiden Atletiek en Sparta te verslaan. Ons motto: Goan en versloan!”, aldus Elzenga.
Het behalen van de titel is een hoogtepunt voor AV Veluwe en als het aan het team ligt, zullen er zullen er nog veel volgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.