OBS Wensvogel naar Beeld & Geluid

DIEREN / HILVERSUM – Groep acht van obs De Wensvogel in Dieren hebben donderdag een bezoek gebracht aan Beeld en Geluid in Hilversum. Dit bezoek vond plaats in het kader van de Ontdek-weken ‘bouwen’, waarin de kinderen van groep acht onder begeleiding van de mediacoach van de Bibliotheek Dieren, een eigen weblog gaan bouwen en alle activiteiten die op school plaats vinden tijdens deze ontdekweken gaan verslaan in hun eigen blog.
De kinderen hebben de Experience bezocht van Beeld & Geluid, waar zij van alles gingen ontdekken over radio, televisie en speciale effecten. Daarna gingen ze aan de slag in een workshop Nieuws, waar ze van alles leerden over het maken van nieuwsitems en alles wat erbij kwam kijken.
De hele dag was bekend Nederland ook aanwezig. Dit was vanwege 60 jaar retro televisie in Nederland. Enkele beroemdheden die ze gezien hebben waren, Joop van de Ende, Henny Huisman, Peter Jan Rens, Mies Bouwman en nog vele andere.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.