Jongeren en ouderen gezocht voor tijdreis

DOESBURG – De Buurtacademie in Doesburg start met het project Tijdreis, waarvoor jongeren en ouderen gezocht worden. Iedereen kan leren van zijn eigen leven en dat van anderen, bijvoorbeeld door verschillende levens met elkaar te vergelijken. In Tijdreis worden een jong en een oud leven bekeken. Jonge en oude mensen kunnen wat voor elkaar betekenen als ze elkaar vertellen over bijzondere ervaringen in hun leven. Samen maken zij dan een tijdreis. Er worden jongeren (15+) en ouderen (55+) gezocht die aan het project mee willen doen. Aanmelden kan bij Tineke Moens, coördinator van de Buurtacademie, tel. 0313-490893 of 06-13367165 (maandag, dinsdag en woensdag) of tineke.moens@werkconsult.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.