Velpse (17) in ziekenhuis na botsing met auto

ARNHEM – Na een botsing tussen een bromfietser en een auto op de Ruitenberglaan in de Arnhemse wijk Presikhaaf, is donderdag een 17-jarige meisje uit Velp met letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Het meisje reed omstreeks kwart voor vier op haar bromfiets over de Ruitenberglaan, toen een 19-jarige vrouw uit ’s-Heerenberg met haar auto vanuit een uitrit de weg opreed. Kennelijk had de automobiliste daarbij de bromfietsster over het hoofd gezien. De bromfietsster bleef na de aanrijding gewond op straat liggen en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De Velpse kon na behandeling aldaar weer naar huis en had vermoedelijk een gekneusde schouder opgelopen. Volgens de politie was er bij het ongeval geen drank in het spel.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.