Schietkampioenen Willem Tell

BRUMMEN – Donderdag is de finale van de schietsportcompetitie Brummen en Omstreken verschoten op de schietbanen van Willem Tell in Brummen. De schietcompetitie werd dit jaar alweer voor de 3e keer georganiseerd.

De finale van de schietwedstrijden werd, net zoals de voorronden, verschoten met luchtdrukwapens. Op een afstand 10 meter moesten alle deelnemers proberen de papieren schietschijf in het midden te raken. Dat dit onder de druk van de wedstrijd dit jaar bij sommigen erg lastig was, geeft al aan dat de betrokkenheid erg hoog was.
In de A klasse (de hoogste klasse) is het dit jaar Brouwer Bouwmaterialen die met de wisselbeker naar huis ging. Verrassend, omdat in de voorrondes de nummer 2, Tonny Seegers boomhandel, het klassement aanvoerde.
De woordvoerder van de bouwmaterialenhandel kon dan ook in zijn dankwoord niet anders dan zijn vreugde uiten over het behaalde resultaat – foto Harrie Hanskamp

Uitslagen:
Klasse A:
1e Brouwer bouwmaterialen, 2e Tonny Seegers Boomhandel, 3e Buurtvereniging “Bul”
Klasse B: 1e Rhienderen, 2e LTO noord, 3e pv. De Hoop
Klasse C: 1e Firma Pruts en klungel, 2e Autobedrijf Gert Mulder 3e vd. Beek’s Metaalwerken (na.)
Klasse N: 1e HWB Lichtmetaal, 2e Firma Pruts en klungel, 3e HWB Lichtmetaal
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.