Het VVV magazine 2011 ligt klaar

REGIO – Onlangs zijn de twee nieuwe VVV magazines van de regio Arnhem Nijmegen verschenen. De nieuwe gidsen staan boordevol toeristische informatie over Arnhem, Veluwezoom & De Liemers en Rijk van Nijmegen, Land van Maas en Waal, Betuwe & de Gelderse Poort. De magazines zijn praktisch ingedeeld met informatie over natuur, fietsen, dagje uit met de kinderen, welness, kunst, musea, geschiedenis, streekcultuur, winkelen en uitgaan. Ook kan men meedoen aan een puzzel waar een verblijf in de regio mee gewonnen kan worden. Tot 11 maart zijn de magazines verkrijgbaar voor 1 euro bij de VVV’s in deze regio.

www.regioarnhemnijmegen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.