Jubilarissen bij het BMK

BRUMMEN – Voorafgaand aan de algemene ledenvergadering zijn vier leden van het Brummens Mannenkoor gehuldigd omdat zij 25 jaar lid zijn. Voorzitter Syb Bakker overhandigde de jubilarissen een speld en oorkonde van het Koninklijk Nederlands Zangersverbond. Wim ten Broek, Martien Nijhof, Wim Spitteler en Rik Weidgraaf kregen een daverend applaus voor hun inzet over de afgelopen 25 jaar. Ook werd afscheid genomen van Henk Petrie als bestuurslid. Bakker dankte Henk voor zijn jarenlange inzet en bondige inbreng in de vergaderingen. Ook de inbreng van Petrie als sponsor van een groot aantal activiteiten van het BMK werd genoemd. De functie van Petrie wordt ingevuld door Ben Kaasschieter uit Eerbeek.

Het komend jaar staat in het teken van het 35-jarig bestaan van het koor. Dit jubileumjaar wordt op 11 en 12 november afgesloten met twee mooie concerten in de Oude Kerk in Brummen. Voor het zover is, staat er al een heel aantal andere optrednes gepland. Zo is er zondag 27 maart vanaf 11.30 uur een koffieconcert in de oude Dorpskerk in Voorst, na de kerkdienst, waarin het koor ook enkele liederen zingt.

www.brummensmannenkoor.nl