Velpse opgepakt na leksteken autobanden

VELP – Een 39-jarige inwoonster van Velp is in de nacht van dinsdag op woensdag door de politie in haar woonplaats aangehouden wegens vernieling. De vrouw wordt ervan verdacht de banden van de auto van een plaatsgenoot te hebben lekgestoken.

 

Ze stak de banden lek van de in de Thorbeckestraat geparkeerde auto van een 31-jarige man uit Velp.
De eigenaar hoorde ’s nachts rond half twee een geluid buiten en zag de Velpse bij zijn auto weglopen. Kort daarop bleek dat beide banden van haar auto lek waren. Gewaarschuwde agenten hielden de 39-jarige vrouw even later thuis aan. Een langslepende ruzie tussen beiden zou de aanleiding zijn geweest tot het voorval.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.