Echtpaar Nijenhuis 65 jaar getrouwd

DIEREN – Op woensdag 16 februari was het 65 jaar geleden dat het echtpaar Nijenhuis-Spies in het huwelijk trad. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers, bracht die dag een bezoek aan het echtpaar, dat woont in Beverode in Dieren. Namens het college feliciteerde de burgemeester de heer en mevrouw Nijenhuis en uiteraard bracht ze bloemen ee.

De heer Nijenhuis is geboren in Heteren, op 10 februari 1923, mevrouw Nijenhuis-Spies op 22 augustus 1922 in Dieren. De later bruidegom zat samen met de broer van mevrouw Nijenhuis-Spies in militaire dienst. Toen ze elkaar leerde kennen, was het liefde op het eerste gezicht. Op 16 februari 1946 trouwden ze.

De heer Nijenhuis is 41 jaar werkzaam geweest bij de Gazelle rijwielfabriek in Dieren. Mevrouw Nijenhuis-Spies werkte bij de gezinshulp in Dieren. Samen hebben ze mooie reizen gemaakt. De heer Nijenhuis was een groot liefhebben van vissen. Hij was dan ook regelmatig te vinden langs het kanaal en in de winter, als het gevroren had, hakte hij daarvoor een gat in het ijs.
De heer en mevrouw Nijenhuis hebben jaren aan de Tellegenlaan in Dieren gewoond. Daarna zijn ze verhuisd naar een seniorenwoning aan de Dr. de Visserstraat, maar omdat mevrouw Nijenhus wat moeite met het lopen kreeg wonen ze tegenwoordig in Woonzorgcentrum Beverode. Ze doen daar trouw mee aan verschillende activiteiten die er worden georganiseerd. Het echtpaar heeft 4 kinderen, 6 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen – foto: Wencel Maresch
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.