Maak kennis met TV Beekhuizen

VELP – Tennisvereniging Beekhuizen in Velp is in 1952 opgericht en heeft een warm kloppend hart waar anno 2011 meer dan 1200 leden de tennissport beoefenen. Om het Beekhuzien gevoel zelf te ervaren houdt de Velpse tennisvereniging kennismakingslessen en een open dag.

De kennismakingslessen voor de jeugd starten zowel op woensdag 23 februari van 15.00 tot 16.30 uur als op vrijdag 25 februari van 13.00 tot 15.00 uur. De kennismakingslessen omvatten vier lessen van drie kwartier; voor zowel beginners als gevorderden.
De kennismakingslessen voor achttien plussers start op zaterdag 5 maart en omvatten vier lessen van een uur. Ook deze cursus is voor zowel beginners als gevorderden. Voor beide programma’s kan men zich opgeven via e-mail. m.begemann@tvbeekhuizen.nl.
Op zondag 27 maart houdt de tennisvereniging van 14.00 tot 18.00 uur een open dag voor een ieder die kennis wil maken met TV Beekhuizen, op alle niveaus en starters en gevorderden. Er is informatie over tennis op Beekhuzien, er zijn doorlopende clinics en een demonstratie conditietraining.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.