Dode na ongeval Beekbergen

BEEKBERGEN – Een 62-jarige automobilist uit Zoetermeer, die dinsdagochtend, bij een ernstig ongeval op de Arnhemseweg onder Beekbergen betrokken was, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De andere slachtoffers zijn met onbekend letsel naar diverse ziekenhuizen in de regio overgebracht voor behandeling.

De toedracht van dit ongeval en het ongeval met de motorambulance worden onderzocht. Ook deze bestuurder – op weg naar het ongeval – is opgenomen in het ziekenhuis.

Bij het ongeval op de Arnhemseweg onder Beekbergen waren twee auto’s betrokken. Een 40-jarige Arnhermse reed met drie inzittenden, eveneens afkomstig uit Arnhem, met haar auto richting Apeldoorn. Ter hoogte van wegrestaurant Mendel ontstond een ernstige aanrijding met een uit tegenovergestelde richting komende auto. Hierin zat een echtpaar uit Zoetermeer. Diverse omstanders verleenden in afwachting van de komst van de hulpverleningsdiensten eerste hulp

De 62-jarige bestuurder raakte zo zwaar gewond dat hij met de traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen is overgebracht. Hier is hij later aan zijn verwondingen overleden. Zijn 57-jarige echtgenote raakte eveneens zwaar gewond. Alle slachtoffers moesten door brandweer- en ambulancepersoneel uit hun auto worden bevrijd. Zij zijn naar diverse ziekenhuizen in de regio overgebracht. Voor zover nu bekend is er van de andere slachtoffers niemand levensgevaarlijk gewond geraakt.

De bestuurder van een motorambulance die met zwaailicht en sirene onderweg was naar het ongeval raakte op de Arnhemseweg in Apeldoorn betrokken bij een ongeval met een auto. Hij raakte gewond en is onder meer met rugletsel opgenomen in het ziekenhuis.

De rijbaan op beide plaatsen werd afgezet en het verkeer kon worden omgeleid. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van beide ongevallen.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.