Staande ovatie voor Annie

LAAG-SOEREN – Tomorrow, tomorrow, I love you, tomorrow! Annie zingt de longen uit haar lijf op het podium, maar wordt al gauw onderbroken door de leiding van Dans en Drama. De voorstellingen van de Spankerense kindertheatergroep, afgelopen weekend in het Kulturhus in Laag-Soeren, mochten absoluut niet tuttig worden.

En dus wordt het klassieke Tomorrow vervangen door hippe dansnummers van Michael Jackson en Madonna. Het publiek van Dans en Drama is het inmiddels gewend: niets gaat zoals je verwacht tijdens deze voorstellingen. Annie, naar de gelijknamige film, was weer een groot succes. De zaal zat twee maal vol met belangstellenden die genoten van een grappig, maar ook spannend verhaal vol rare wendingen. Want wie verwacht Roodkapje nou in het weeshuis? Je verzint niet dat Annie constant het tassie van weeshuisdirectrice mevrouw Hannigan vast moet houden. En wie had kunnen bedenken dat oma Annie redt van de gemene meneer Haan die haar heeft ontvoerd? Deze ‘anders dan andere’ verhaallijnen werden doorspekt met grapjes en leuke filmpjes. Zo werd het publiek mooi op het verkeerde been gezet door de 3D-brilletjes die zij aan het begin van de voorstelling uitgereikt kregen. Het geld dat in het zogenaamde 3D-filmpje werd gegooid, kwam wel héél letterlijk op hen af. Met dit soort grappen wisten de kinderen van DND hun publiek twee uur lang prima te vermaken. Zoals altijd ging het voorstellingsweekend weer veel te snel voorbij. Het wachten is nu op het volgende seizoen, dat in september weer van start gaat. Welk sprookje dan aan bod komt, blijft zoals altijd tot de eerste les een groot geheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.