Nadenken over groente en fruit

LIEREN – Nou is er vanwege deelname aan het EU-Schoolfruitprogramma op dit moment heel veel groente en fruit op de Prinses Julianaschool, maar waar kan je dat kopen? Met deze vraag hielden de kinderen van groep 1 en 2 zich opeens bezig. Logisch dat ze dat eens gingen bekijken bij een echte groenteboer!! De weegschaal werd bewonderd en bloemkool, wortels en tomaten gekocht. Heel spannend want ze moesten het ook betalen. Tot hun grote verrassing kon je er zelfs ijs en noten kopen.
Maar niet alleen bij de groenteboer verkopen ze fruit, de supermarkt verkoopt het ook. Daar moest dus eveneens een kijkje worden genomen. En zo werd de groenteafdeling bezocht, maar ook de rest van de winkel. Toch wel een groot verschil!
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.