Jordy Gorsseling beste timmerman

LOENEN – Vorige week vond op woensdag en donderdag een bouwwedstrijd plaats bij Bouwstarters in Apeldoorn. Jonge bouwvakkers streden deze dagen om de titel van Beste Timmerman of Beste Metselaar van de regio Apeldoorn. Jordy Gorsseling en zijn mede klasgenoot Roy Denekamp uit Loenen zitten op het Edison College in Apeldoorn en vormen samen een team. Tijdens het werken in de ruimte van de Bouwstarters werd het werken van de jongens bekeken door de jury. Het ging niet alleen om het eindresultaat maar ook de manier van werken.
Na twee spannende dagen werd de winnaar bekend gemaakt. Tot zijn grote verrassing werd Jordy Gorsseling uitgeroepen tot Beste Timmerman uit de regio Apeldoorn. ’s Avonds vond de prijsuitreiking plaats en kon Jordy de bekers in ontvangst nemen. De beste timmerman had volgens de jury het meest geconcentreerd en correct gewerkt. De familie feliciteerde de winnaar uitbundig met zijn prijs.

Bij de foto:
Winnaar Jordy Gorsseling (links) met zijn maatje Roy Denekamp – foto Maureen Gorsseling
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.