Volleybalnieuws

De volleybalcompetitie begeeft zich langzaam naar het finale stadium. Na ongeveer 2/3 deel van de competitie gaan de kandidaten voor het kampioenschap onderscheden van de rest. De herenteams van AutovanOort Rebelle doen het uitstekend. Heren 1 staat op de rand van promotie naar de regiodivisie maar iedere wedstrijd is belangrijk en puntverlies is cruciaal.
Het talententeam, heren 3 staat al een straat lengte voor op de concurrenten en kunnen het kampioenschap al 3 ronden voor het einde binnen halen. Ook het 2e en 4e team maken nog kans op promotie maar kunnen zich geen puntverlies permitteren.

Bij de damesteams gaat het dit jaar een stuk moeizamer. Dames 1 knokt zich plaats voor plaats naar boven. Dames 2 moet vechten voor lijfsbehoud in de 2e klasse. Het 3e team is de positieve uitzondering, dit team maakt kans op promotie naar de 2e klasse. Dames 4 speelt keurig mee in de top 6.
De jeugd speelt 2x een halve competitie en is pas gestart met wisselden succes.

Op 19 februari worden de volgende thuiswedstrijden gespeeld:
13:00 Auto van Oort HS 2 – Hevo H2
13:00 Auto van Oort MC 1 – Bruvoc MC 1
13:00 Auto van Oort JC 1 – Hevo JC 1
13:00 Auto van Oort MB 1 – DeVolCo’88 MB 1
15:00 Auto van Oort HS 3 – WSV HS 1
15:00 Auto van Oort DS 1 – DeVolCo’88 DS 2
15:00 Auto van Oort MB 2 – Dio Ugchelen MB 1
15:00 Auto van Oort DS 4 – Spiker DS 6
17:00 Auto van Oort HS 4 – Alterno HS10
17:00 Auto van Oort DS 3 – Hevo DS 3
17:00 Auto van Oort HS 1 – Voorwaarts HS 1

Op 26 februari worden de volgende thuiswedstrijden gespeeld:
15:45 Auto van Oort JC 1 – Alterno JC 2
15:45 Auto van Oort MB 1 – TweeVV MB 1
15:45 Auto van Oort DS 1 – SV DynamoDS 4

De thuiswedstrijden worden gespeeld in sporthal Theothorne in Dieren en zijn vrij toegankelijk. Volleybal is een leuke kijksport met veel spektakel. Nu de kampioenschappen dichterbij komen zal de sfeer in de hal steeds uitbundiger worden. Met name de wedstrijd van heren 1 tegen Voorwaarts om 17.00 uur belooft een knaller te worden.
Wij nodigen iedereen uit deze sfeer mee te beleven en zien jullie graag terug op de tribunes van Theotorne.

Speciale actie: nu de maand maart gratis meeballen tijdens trainingen op woensdag!!.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.