Brummens kookboek in de maak

BRUMMEN – Veel Brummenaren houden van lekker eten, veel Brummenaren kunnen dan ook goed koken. In Brummen worden veel maaltijden gezamenlijk genoten en er worden veel recepten uitgewisseld. Het wordt tijd om deze kookkracht te bundelen en een document van de Brummense culinaire kwaliteiten te bereiden.

Voor wie mee wil doen, liggen er formulieren klaar bij de BD-boerderij De Meander. Het formulier is ook aan te vragen via e-mail. ottokoedijk@hetnet.nl. Op dit formulier staan enkele richtlijnen voor recepten. De recepten kan men tot 14 mei inleveren. Een deskundige jury van fijnproevers gaat dan alle inzendingen bekijken en misschien ook wel proeven. Uiteindelijk komt er een kookboek met lekkere gevarieerde recepten met eenfris Brummens geurtje. Het is de bedoeling dat het kookboek op 20 november wordt geptresenteerd in De Vroolijke Frans tijdens de streekproductenmarkt.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.