Jaap Uenk actief bij heggen vlechten

BRUMMEN – CDA’ er Jaap Uenk uit Ruurlo is kandidaat voor zijn partij bij de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten van Gelderland. Zaterdag 12 februari was de politicus te gast in het Brummense buitengebied aan de Weg naar het Ganzenei in Cortenoever. Daar werd door de stichting Landschapsbeheer Gelderland een cursus heggen vlechten verzorgd. De werkzaamheden stonden onder leiding van Lex Roeleveld van de stichting Heg en Landschap. Leden van de CDA-afdeling Brummen waren ook aanwezig om enkele meters vlechtwerk te maken. Uenk bezocht deze cursus omdat het een project is dat op de prioriteitenlijst van het CDA staat; agrarisch natuurbeleid.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.