Prinsenbal Giesbeek een daverend succes

GIESBEEK – Prinsenparen, adjudanten en hofdames; ze waren allemaal van de partij op het regionale prinsenbal op 5 februari, georganiseerd door CV Knor en Knalpot uit Giesbeek. Het doel van de avond was een regionale kennismaking met andere carnavalsverenigingen, maar ook zeker de eerste gekostumeerde feestavond voor carnavalsvierders uit Giesbeek en omstreken. Met verenigingen uit onder andere Angerlo, Zevenaar, Velp, Arnhem en Duitsland waren er elf verschillende verenigingen. De avond werd muzikaal ingevuld door de Meulenbloazers en ondersteund door Dj Rooyakkers.

www.knorenknalpot.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.